Sportslig leder i Bodø BTK, Kevin Johansen, har utnevnt kapteinene for årets sesong.

For 1. divisjonslaget er Andreas Wiik kaptein. Han har lang erfaring fra klubben som spiller og trener, og har ledet laget i flere sesonger. 

For 2. divisjonslaget er Kevin Johansen kaptein. Han har tidligere vært spillende trener for Tromsø BTK i eliteserien og har spilt for flere klubber gjennom mange tiår.

Assisterende kaptein på 2. divisjonlaget blir Yngve Madsen. Yngve har en rekke NM-gull i sin karriere, og har i likhet med Kevin eliteserieerfaring fra Tromsø BTK. 

Kevin og Yngve har alltid spilt for samme klubber. De begynte i Krokelvdalen IL, spilte deretter sammen i Tromsø BTK, og har i flere år spilt for Bodø.

I 3. divisjon er Ulrik Grytøyr kaptein. Ulrik er en veldig god lagspiller som løfter sine klubbkamerater fram. Han har de siste årene oppnådd flere gode resultater i NM for yngre og junior. Høydepunktet så langt er likevel den veldig sterke kvaliken for 2. divisjon der Ulrik og lagkameratene slo tre veldig gode lag og sikret opprykk for Bodø BTK.

En kaptein er ikke nødvendigvis en lagleder, men styrer spillet ved bordet, omtrent som i fotball.

Det er bestilt inn kapteinsbind som skal brukes i lagkampene.

Årets kapteiner for Bodø Bordtennisklubb. Foto: Henrik Nestvold. Fra venstre: Yngve Madsen, ass. kaptein 2. divisjon, Kevin Johansen, kaptein 2. divisjon, Andreas Wiik, kaptein 1. divisjon og Ulrik Grytøyr, kaptein 3.divisjon.