Mandag 26. august kl. 18.00 møtes vi til sesong kick-off i Bankgatahallen. Både nye og gamle medlemmer er velkommen! Håper og tror at alle dere som var med i forrige sesong også nå er med. 

Det vil bli gitt info om den nye sesongen. Gjennomgang av terminlista og treningstidene og fokus på arrangementene vi skal ha i Bodø i sesongen og det det medfører for våre medlemmer.  Derfor er det veldig viktig at dere prioriterer møtet – også foresatte til våre yngre spillere, spesielt for våre spillere på konkurransegruppa i forhold til sesongens begivenheter, hvem er trenere, økonomi, dugnad etc. 

Treningstider 2024/25, gjeldende fra tirsdag 27. august.

Terminliste 2024/25.

Sportslig ansvarlig i Bodø BTK, Kevin Johansen vil si noen ord om hva som forventes av Bodø BTKs spillere, og målsettingen for sesongen vi starter på.

Det vil bli gitt informasjon om sesongen som kommer, og viktigst av alt et møte om Stiga Norgescup 1 som i arrangeres i Bankgatahallen 5.-6. oktober og som medfører en stor innsats fra alle medlemmer og foresatte. Alle våre aktive spillere på alle nivåer vil ha klasser å spille under stevnet, men vil også medføre at man må stille på dugnad, dømme og kantine. Her må man sette av hele helga fra fredag ettermiddag. Stevnet vil forhåpentligvis medføre 100 eller flere deltakere og vil også ha potensiale til å gi klubben gode inntekter som kan brukes som reisestøtte og aktiviteter for våre spillere. Tenk på før møtet om dere kjenner til potensielle sponsorer. Det enkleste vi kan tilby er plakater på bordene slik som på tidligere stevner. Pris for A3-plakat pr. bord setter vi til 2.000 kr. Da er det plakat på bord og på vegger, og på skriv og nettsider før, under og etter stevnet. Gi gjerne spesialpriser om noen vil ha flere bord. Tenk også på potensiale for kantina, ting man kan selge etc. Kan loddsalg i halle være noe denne gang. Her må vi prøve og få tak på sponsede premier. Vi skal jo også være arrangør av NM for yngre og Stiga 11’ern 30.mai-1. juni neste år, som vil gå i Bodøhallen i Bodø spektrum. Vi kan også ha ei idémyldring rundt dette. Dette er et enda større stevne en Norges cup og har langt større økonomisk inntektspotensiale. Denne helga må avsettes av alle våre medlemmer.

De som ønsker å kjøpe klubbklær kan gjøre det på forhånd, så vil vi ha klart til dere denne dagen. Bestilling kan skje fra vår nettbutikk. Evt. utstyr utover dette, da kan dere ta en prat med oss.

Treningsavgiften har klubbstyret bestemt må økes for 2024/25-sesongen og koster følgende:
Klubbmedlemskap kr 200,- (aktive og støttemedlemmer).

Treningsavgift full sesong kr 2.450,-
Familiemoderasjon eller halv sesong kr 1.250,-
Superveteraner, som styrer selv ei trening i uka, kr 2.000,-
Fakturaer på medlemskap og treningsavgiften sendes ut pr. e-post i nærmeste fremtid.
Om noen vil ha treningsavgiften delt i to avdrag (á 1.250,-), forfall september og november, så si i fra.

Så kommer forbundslisensen i tillegg, den kommer direkte fra NBTF, den er på kr 500,- for yngre (født før 01.01.12), kr 550,- for junior- og kr 600,- for eldre junior og seniorspillere.
Her har NBTF sendt ut fakturaer, og merk at det er litt ny ordning fra denne sesongen.
Les mer her.
Alle født etter 01.01.2012 må ha betalt lisens før første konkurranse, enten seriespill eller turnering.
Har dere ikke mottatt noe fra NBTF så må vi få beskjed.

De offisielle treningene starter tirsdag 27. august så følg med på Spond. Er dere ikke registrert der, så fint om dere gjør det her.

Velkommen!